Framantam muceniceste de la bun inceput varza taiata fideluta cu sarea si otetul - ca sa i se taie din fala. Tot dintru inceput adaugam celelalte condimete.
Daca in urma ostenelii noastre nu avem suficient lichid in oala, mai punem o jumate de ulcica de apa. Se lasa pe aragaz la inabuseala buna pret de un ceas dupa care ii trantim capacul in urma la cuptor la foc mic - fara capac de aceasta data, sa scaza in legea ei si sa ne tina minte!
Si ia sa vedem cine nu mai cere a doua portie!
Merge alaturi de alte legume dulci si musai ceapa rosie!
Un imprumut polonez, la care autohtonii mai adauga si mar . . . eu am facut varianta simplificata ...
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii