In primul rand se pune pe foc o oala cu apa (cantitatea necesara pentru a fierbe pastele, in functie de nr de persoane).
Intre timp curatam si taiem cartofii cubulete de 1.5 cm circa, iar varza se spala si se taie fasiute de 2 cm. Cand apa fierbe punem sare apoi cartofii si varza impreuna! Dupa cinci minute se adauga pastele si se continua fierberea 13, 14 minute (dupa indicatiile de pe pachet).
Se taie speck-ul fasiute si se trage la tigaie cateva minute pana devine putin crocant, apoi lasam deoparte!
Intr-o alta tigaie incapatoare se pune un strop de ulei un catel de usturoi si putin ardei iute uscat. Cand s-a calit putin usturioul si a cedat deja gustul il eliminam!
Se scurg pastele impreuna cu varza si cartofii, se trag un minut la tigaie, in uleiul cu gust de usturoi se adauga branza cubulete si amestecam (cu focul stins) pana se topeste si devine cremoasa!
Se adauga doua linguri de parmezan si se serveste!
In farfurie se adauga speck-ul crocant si parmezan cine mai doreste!
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii