Se fierbe pestele in apa cu sare si zarzavat de supa, dupa dorinta. Se scoate pe farfurie si lasa sa se raceasca. Se curata de pielita si oase, se taie bucatele. Se fierb morcovii, telina si cartoful. Dupa ce se racesc, taiati toate in cubulete.
Taiati cubulete si castravetii. Intr-un castron, se pun toate legumele taiate impreuna mazarea si pestele. Adaugati maioneza dupa gust si amestecati bine tot. Sarati si piperati dupa gust. Puneti salata pe un platou si cu o lingura dati forma de peste sau forma care doriti.
Deasupra decorati cu putina maioneza si ornati cu castraveti, ardeii (gogosari) murati, ou fiert, morcov, masline…etc
Cantitatea de legume si peste poate fii modificata, dupa cum va place. Daca vreti o salata cu gust mai intens de peste, mariti si cantitatea de peste.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor
Comentarii