Intai pregatim "glazura" pentru somon. Un grapefruit si jumatate se storc, iar sucul obtinut se fierbe impreuna cu ardeiul taiat cat mai marunt si cu zaharul, timp de 15 minute. Obtinem astfel un amestec de consistenta glazurii.
Somonul se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. O parte din glazura obtinuta anterior o folosim pentru a unge somonul, care se da apoi la cuptor. Peste restul de glazura se adauga feliile decojite de la grapefruitul ramas si se fierbe inca 12 minute, pana obtinem un sos.
Se serveste cu garnitura de orez.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii