Pentru inceput se spala si se curata inima de artere si de grasimea din exteriorAceasta se taie cubulete si se caleste putin in ulei, dupa care se pune putina apa si se lasa sa fiarba incet. Dupa ce inima si-a schimbat putin culoarea, se adauga ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba si ceapa putin, dupa care se adauga cimbrul, chimenul si piperul.
Ardeiul se taie feliute si se adauga peste intreaga compozitie. Se adauga si restul de apa si se lasa sa fiarba pana ce inima se va patrunde bine. In cazul in care nu a este fiarta, iar apa a scazut se mai adauga apa pana ce aceasta va fierbe. Tocanita trebuie iese usor zemoasa.
Cand legumele au fiert, iar inima de vita s-a patruns bine, se adauga sucul de rosii si boiaua. Dupa ce s-au incorporat bine cele doua ingrediente se adauga usturoiul zdrobit si se mai lasa 5 minute, dupa care se condimenteaza dupa gust cu vegeta si sare.
Cand tocanita este gata se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se serveste calda in special cu mamaliga.
Pofta buna!!!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii