Budinca de Paste cu Carne Tocata

Complexitate
redusa
Budinca de Paste cu Carne Tocata

Ingrediente

  • -500 g paste fainoase, format mic
  • -500 g carne tocata
  • -1 cutie ( 720 ml) rosii cubulete in suc
  • -1 lingura pasta de tomate
  • -250 ml vin
  • -100 g slaninuta, taiata feliute
  • -300 g branza ( cascaval) rasa, amestecata cu smantana ( dupa gust)
  • -100 g branza feliata - emmentaler
  • -4 oua
  • -2- 4 catei de usturoi
  • -1 ardei, taiat cubulete
  • -1 ceapa mare
  • -4 linguri ulei
  • -cimbru, dupa gust
  • -sare
  • -piper
  • -unt

Mod de preparare

Fierbeti pastele fainoase al dente, in apa clocotinda, usor sarata si scurgeti.

Caliti in ulei incins, ceapa, usturoiul, tocate marunt, ardeiul cubulete, pana se inmoaie, adaugati carnea tocata, pasta de rosii, cimbrul, vinul si fierbeti in continuare, la foc mic, acoperit, aproximativ 45 min sau pana ce carnea este facuta.

Dupa 30 min, adaugati rosiile cubulete cu suc cu tot, iar la sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-o forma de sufleu unsa cu unt un strat de paste, unul de amestec cu carne si un alt rand de paste.

Turnati uniform branza (cascavalul) rasa amestecata cu smantana, apoi ouale batute si la sfarsit acoperiti cu feliile de emmentaler si slaninuta feliata.

Dati la cuptorul incins, pentru 50-60 min, la foc potrivit sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.


Serviti cat este cald, portionat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
1
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Negresa (III)
2
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Curry de pui - cel mai gustos curry
4
Mancaruri cu carne

Curry de pui - cel mai gustos curry

Curry de pui - cel mai gustos curry
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
5
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida

Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
Parteneri
Tort festiv pentru Paste
Bucataras.RO

Tort festiv pentru Paste

Iata o idee de tort pentru sarbatorile de Paste. Este un tort usor de facut, racoros, aspectuos care vine perfect in...

Tort festiv pentru Paste
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala