Fierbem pastele in apa cu sare le strecuram, le punem intr-un castron.
Punem ulei de masline si invirtim pastele sa nu se lipeasca.
Din rosii scoatem miezul, si le taiem feliute la fel si ardrii si brinza
Usturoiul il zdrobim si punem totul peste salata, punem si italian herb si restu de condimente.
Daca doriti se pate pune si sunca prsata taiata felii.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii