Dovleceiii curatati de coaja sau nu, daca sunt fragezi, taiati fasii pe lung cu cutitul economic, se pun intr-o tigaie cu 2 linguri ulei; se calesc jumatate din fasiile de dovlecei acoperite cu capac pentru 2-3 min, amestecand usor, apoi se scot pe o farfurie.
Se adauga in tigaie restul de ulei si se calesc fasiile de dovlecei ramase folosind aceeasi metoda, la final se adauga si fasiile scoase, apoi usturoiul pisat, ardeiul taiat marunt, 3-4 linguri apa, se amesteca totul usor, se potriveste de gust, apoi se adauga pastele fierte si scurse.
La servire, pe farfurie, se presara seminte de susan deasupra.
Pofta buna!
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii