Se pun la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.
Se curata si se taie maruntel, usturoiul. Se pune uleiul de masline la foc, iar cand incepe sa sfaraie, se adauga usturoiul. Se lasa cateva minute, la foc mic, usturoiul sa se caleasca, dupa care se adauga scoicile. Dupa aproximativ 2-3 minute, se adauga smantana (panna da cucina).
Se adauga sare si piper si se amesteca bine, dupa care sosul se lasa la fiert pt aprox. 10 minute. Inainte de a oprii focul, sosului, acesta v-a trebui sa fie mai grosut.
Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si se pun peste sos. Se amesteca bine asa incat sa ajunga sos peste tot.
Se servesc calde... pofta buna!
Se poate presara formaggio.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatRecomand aceste pancakes pentru cei care nu pot manca cu gluten.
Desert pancakes fara glutenCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii