Se pregatesc pastele conform instructiunilor de pe pachet, se scurg de apa si se clatesc cu un jet de apa rece.
Se pun in robotelul de bucatarie catelul de usturoi si busuiocul si se pulseaza de cateva ori, apoi se adauga restul de ingrediente ( eu am pus smantana pt. ca pasta era destul de aspra si nu am vrut sa fie prea uleioasa, asa ca s-a facut un pic mai "cremoasa") si se pulseaza pana se toaca si amesteca toate omogen.
Se pune pasta de busuioc peste paste si se mai adauga sare numai daca este necesar, parmezanul este destul de sarat pe gustul meu. Se rade parmezan si se presara pe deasupra.
Se servesc ca felul doi sau garnitura ( in portie mai mica) alaturi de snitele din piept de pui, fripturi, cu salate sau orice alte combinatii va plac voua.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateNu am facut multi cozonaci la viata mea, ii pot numara pe degetele de la o mina citi am facut, de fiecare data imi facea mama...
Cozonac cu nucaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii