Pizza Fara Blat

Complexitate
redusa
Pizza Fara Blat

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 crenvust
  • 2 felii parizer
  • 4 felii kaizer
  • 3 linguri ketchup dulce
  • busuioc, sare
  • 150 g branza telemea
  • 1 rosie
  • branza topita

Mod de preparare

Cum am procedat :

Am amestecat 4 linguri de faina cu cele 4 oua, 2 linguri ulei, apoi am adaugat 150 g branza telemea razuita, mezelurile taiate, sare dupa gust, un pic de busuioc si 3 linguri ketchup dulce. Am uns o forma si am presarat-o cu faina si am turnat in ea compozitia rezultata. Deasupra am pus branza topita si felii de rosii.

Am dat forma la cuptorul preincalzit pentru 25 minute si puteti sa va convingeti si voi de rezultat.

Ingredientele nu sunt stas, fiecare poate jongla cu ele, sa le combine dupa bunul sau plac.

Foarte usor de preparat si copiilor le place.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
1
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
2
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
Briose aperitiv
Bucataras.RO

Briose aperitiv

Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...

Briose aperitiv
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala