Spaghete carbonara reţetă
Intr-un vas punem niste apa, sare si uleiul de masline.
O transferam pe foc si cand da in clocot, punem spaghetele.
Le fierbem 8-10 minute, apoi le rasturnam intr-o sita si le lasam la scurs.
Baconul il taiem fasii lunguiete, curatam usturoiul si il taiem pe jumatate.
Incingem o tigaie, punem bucatile de bacon si usturoiul.
Lasam sa se rumeneasca putin, scoatem usturoiul.
Galbenusurile le batem bine smantana.
Dam focul mic, turnam acest amestec in tigaie.
Dam gust cu sare, piper si amestecam bine.
Reglam focul spre potrivit, amestecam continuu si lasam pe foc circa 1 minut.
Rasturnam pastele peste sos, le invartim si le mai dam un clocot.
Tragem tigaia de pe foc, dam cascavalul pe razatoarea mica, il presaram peste paste.
Se servesc calde.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii