Pastele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet. In uleiul de masline se prajesc pe rind, usturoiul, se adauga sardelele, dupa ce s-au inmuiat se adauga rosiile, asteptam sa se inmoaie si ele, se adauga maslinele fara simburi, caperele si la sfirsit patrunjelul. Nu trebuie fiert extrem de mult, ca orice sos italian.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii