Vongolele se lasa 1 ora inainte de a fi gatite in apa cu sare.
Se pune la fiert pasta (spaghetti) in 2-3l apa care fierbe (10min). Intre timp, cit fierbe pasta, preparam vongolele: se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, ardeiul iute, taiate marunt (1min.), dupa care vongolele, se acopera cu un capac pina cind se deschid. Eu am pus si cilegino (3 rosii mici).
Se scurg pastele si se pun in tigaia cu vongole, se amesteca. Patrunjelul proaspat, taiat marunt se pune deasupra. Pofta Buna
Imediat.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii