Amestecati intr-un bol fainele si sarea. Intr-o cana amestecati drojdia cu kefirul si zaharul. Faceti o gaura in faine la mijloc apoi puneti cartofii si lichidele. Framantati 3-4 minute pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate.
Transferati in alt bol, ungeti cu ulei de masline, acoperiti si lasati sa creasca pana cand s-a dublat. Impartiti aluatul in 8 bucati egale si formati bile. Asezati-le pe o tava cu hartie de copt, acoperiti-le si mai lasati sa creasca 20 de minute.
Preincalziti cuptorul la 190 c (gaz 5). Ungeti cu ou batut deasupra si presarati seminte de dovleac. Coaceti apoi aproximativ 20 de minute sau dupa plac. Scoateti si lasati sa se raceasca pe un gratar de racire.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPlacinta cu branza de vaci este simplu de preparat si cu siguranta va deveni si favorita voastra. Sa treceti placinta cu...
Aperitiv placinta cu branza de vaciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii