Lasati aluatul foietaj la dezghetat.
Taiati-l pe latura lunga in fasii de cca. 3, 5 cm latime, iar feliile de salam in doua.
Asezati cate 3 jumatati de salam pe fiecare fasie.
Rulati si sigilati capatul umezind aluatul cu putina apa.
Asezati in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungeti cu galbenus usor batut (optional) si presarati putina sare.
Dati la cuptorul incins, pentru cca. 20- 25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.
Serviti cat este cald, dar este la fel de bun si rece.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii