Alunele si nucile se sparg si se taie dupa plac. Intr-un bol se pun uleiul, nuca si alunele taiate, faina si zaharul vanilinat.
Separat, se pun intr-un bol lingurile de apa calduta care se amesteca cu drojdia uscata, apoi peste compozitia rezultata se pun lingurile de ulei, cacao, zaharul si vanilina.
Se adauga faina cat cuprinde, pana sa rezulte un aluat tare.
Aluatul de cacao si compozitia moale se impart in doua parti egale. Apoi, fiecare parte din aluatul de cacao se intinde si se unge cu jumatate din compozitia moale.
Fiecare foaie se ruleaza cat mai strans posibil, apoi se depoziteaza intr-un loc racoros, dar nu in frigider, pentru 30 minute.
Dupa ce a trecut timpul indicat, foaia se intinde cu facaletul pe o plansa data cu faina, apoi se taie cu formele dorite.
Fursecurile se coc in cuptorul preincalzit, iar cat inca sunt calde, se pudreaza cu zahar si se lasa la racit.
Reci se pot papa:).
Pofta!!!
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii