Spalam bine plantele aromatice si le tocam marunt.
La fel procedam si cu ceapa verde.
Fierbem orezul dupa instructiunile de pe pachet. Eu am folosit un orez Basmati luat de la Carrefour, marca proprie, accesibil ca si pret si portionat in pungute de cate o portie (125 gr). A fiert foarte usor si elegant datorita pungilor, fara sa se lipeasca de oala si fara a obtine un terci la final. Amestecam bine orezul cu verdeturile, semintele de canepa si usturoiul pisat.
Apoi turnam uleiul de masline, am zis 1/4 cana dar puteti pune mai mult sau mai putin, dupa cum va place. Punem si zeama de lamaie, asezonam cu sare si piper dupa gust si gata masa!
E o salata foarte buna pentru vara, foarte buna, gata in 10 minute, aromata si sanatoasa.
Sa va fie de bine!
Astazi va aduc un tort ciocolatos de post. Nu arata el sofisticat, dar va asigur ca e demential de bun. Crema e densa si...
Tort cu banane si ciocolata (de post)Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii