Ciupercile se spala foarte bine si se curata.
Se fierb pentru 20-25 de minute, dupa care se scurg de apa.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine translucida.
Se adauga ciupercile si se rumenesc usor, avand grija sa nu se arda ceapa.
Se scot apoi intr-un vas si se lasa sa se raceasca cateva minute.
Se paseaza cu ajutorul unui blender, pana se obtine o pasta omogena.
Se adauga usturoiul trecut prin presa (eu l-am adaugat cand am rumenit ciupercile) si se condimenteaza cu nucsoara si cardamom, sare si piper dupa gust.
Se serveste cu rosii proaspete. Pofta buna!
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii