Salata cu Pui - Pranz Delicios de Vara

Complexitate
redusa
Salata cu Pui - Pranz Delicios de Vara

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 2 oua
  • pesmet
  • 400 g salata verde
  • 3 bucati tulpina telina
  • 2 morcovi
  • 2 castraveti
  • 50 g masline fara samburi
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri otet
  • sare
  • iaurt
  • maioneza
  • ulei pt prajit
  • 2 oua fierte (dupa placere)

Mod de preparare

Carnea de pui se bate bine si se trece prin ou si pesmet de doua ori. Se prajesc in ulei. (Alternativa e sa se fiarba pieptul de pui in apa cu sare, dupa care se lasa la racit si se taie fasii - eu am preferat prima varianta cu snitele crocante).

Rosiile, castravetii, maslinele, tulpina de telina se taie feliute. Morcovii se taie bastonase, snitelele se taie feliute.

Se amesteca toate, se condimenteaza cu sare, ulei, otet si se aseaza in farfurie. Se rade un pic de cascaval deasupra. Eu am pregatit si a doua varianta cu un dressing facut cu iaurt si maioneza, amandoua sunt delicioase si perfecte pentru un pranz de vara racoros si gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Coronita Aperitiv
2
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
Tort cu banane si ciocolata (de post)
Bucataras.RO

Tort cu banane si ciocolata (de post)

Astazi va aduc un tort ciocolatos de post. Nu arata el sofisticat, dar va asigur ca e demential de bun. Crema e densa si...

Tort cu banane si ciocolata (de post)
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala