Salata de Leurda cu Miez de Nuca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Salata de Leurda cu Miez de Nuca

Ingrediente

  • Cateva legaturi de frunze de leurda (cam 200 gr)
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • un pumn miez de nuca

Mod de preparare

Se spala frunzele bine, apoi se lasa la scurs. Se taie grosier, se adauga uleiul de masline si miezul de nuca. Lamaia se stoarce de tot ce are mai bun (adica de zeama) si se amesteca bine de tot.

Se serveste cu pofta. Tot ce pot sa mai spun este ca gustul pronuntat de usturoi se imbina de minune cu aroma si "dulceata" miezului de nuca. Mmmmm, de vis!!! Se poate consuma oricand si la orice fel de mancare care cere o salata pe cinste!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Coronita Aperitiv
2
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
Tort cu banane si ciocolata (de post)
Bucataras.RO

Tort cu banane si ciocolata (de post)

Astazi va aduc un tort ciocolatos de post. Nu arata el sofisticat, dar va asigur ca e demential de bun. Crema e densa si...

Tort cu banane si ciocolata (de post)
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala