Curatam cartofii, ii spalam bine, ii taiem cuburi si ii asezam intr-o tava cu putina apa, ulei, sare si piper. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam tava la cuptorul preincalzit, pentru circa 30 de minute sau pana se rumenesc. Dupa 20 de minute, scoatem folia de aluminiu. Intre timp, taiem legumele si sunca, dupa imaginatie, eu le-am taiat bastonase si pregatim sosul: amestecam mustarul cu zeama de lamaie si uleiul si potrivim gustul de sare si piper. Cand sunt gata cartofii, ii lasam sa se racoreasca si apoi preparam salata: amestecam intr-un castron cartofii, ceapa verde, gulia, castravetii murati, sunca si maslinele apoi adaugam si sosul. Pofta buna!
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii