Punem pestele la fiert cam 5-10 min. Intre timp taiem ardei cubulete, surimi, ouale si ceapa marunt. Dupa preferinta putem taia sau nu, langostinele in doua. Taiem marunt si pestele racit in prealabil.
Daca nu avem la indemana salsa rosa, amestecam maioneza cu un pic de kechup.
Se amesteca sosul cu toate ingredientele si se da la rece.
Este mai buna rece, dar se lasa un pic si pentru patrunderea gusturilor.
Pofta buna!
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii