Marinata pentru Carne de Oaie

Complexitate
redusa
Marinata pentru Carne de Oaie

Ingrediente

  • Pentru 1 kg de carne avem nevoie de:
  • -1 pahar(250 ml) de apa, fiarta si racita
  • -2/3 pahar de otet de vin sau 1/2 pahar de vin rosu sec, eventual cu 1/2 pahar de otet de vin si 1/2 sticla de bere
  • -2 cepe
  • -3 frunze de dafin
  • -10 boabe de piper
  • -2-3 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se pune carnea intr-un vas si peste ea se toarna baitul, avand grija sa fie acoperita complet de marinata (eventual se aseaza peste carne o greutate) si se da la frigider 2-4 zile.

Carnea se foloseste la preparare fara sa se spele.
In special carnea de oaie, care are un gust si miros specific si pronuntat, se recomanda sa fie marinata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Tartiflette- specialitate Savoyarda
4
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
5
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Parteneri
Desert negresa de post cu visine si nuca
Bucataras.RO

Desert negresa de post cu visine si nuca

O prajitura pufoasa si delicioasa ca nici nu zici ca e de post! Si se prepara si foarte usor, este gata in mai putin de...

Desert negresa de post cu visine si nuca
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala