Galbenusurile se amesteca bine cu usturoiul (trecut prin storcatorul de usturoi) dupa care se adauga treptat ulei in firicel subtire, la fel ca la maioneza. Atentie: Se amesteca intr-o singura parte pentru a nu se taia!
Aceasta compozitie este gata atunci cand se da dupa lingura.
Cand s-a format maioneza se adauga treptat smantana. Se omogenizeaza bine sosul, dupa care se adauga sare dupa gust.
Se serveste la carnea de pui, de porc, la peste... in functie de preferintele fiecaruia.
Eu am servit acest sos cu Peste in crusta de susan
Pofta buna!!!
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii