Castravetele se curata de coaja si se spala, apoi se taie in bucati mici. Usturoiul se piseaza mujdei iar untul se topeste.
Intr-un bol mare se amesteca iaurtul, usturoiul, castravetele bucati, otetul si sarea. Adaugati untul topit si amestecati bine pana amestecul se uniformizeaza. Se lasa in frigider pentru cel putin o ora inainte de a-l servi.
Decorat cu masline, felii de castravete, morcov sau ardei.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii