Tzatziki

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g iaurt
  • 3 capatani de usturoi
  • 1 castravete mare
  • 1 lingura de otet
  • 50 g unt
  • sare

Mod de preparare

Castravetele se curata de coaja si se spala, apoi se taie in bucati mici. Usturoiul se piseaza mujdei iar untul se topeste.
Intr-un bol mare se amesteca iaurtul, usturoiul, castravetele bucati, otetul si sarea. Adaugati untul topit si amestecati bine pana amestecul se uniformizeaza. Se lasa in frigider pentru cel putin o ora inainte de a-l servi.

Decorat cu masline, felii de castravete, morcov sau ardei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Salata Boeuf

Salata Boeuf

Salata Boeuf
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor
3
Dulciuri

Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor

Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...

Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
5
Aperitive

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Parteneri
Tort diplomat
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale