..

Daca esti un bucatar cu experienta, sau daca vrei sa-ti oferi serviciile in acest domeniu poti sa cauti cea mai buna oferta pornind de la anuntul tau.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, andrei, octavian, Moderatori

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4263
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 27/02/2007 01:05


misu3rd
Incepator
Mesaje: 11
Membru din: 30/01/2007 06:42
Localitate: bucuresti

Mesajde misu3rd » 27/02/2007 02:02

poate ca bani au, unii mai multi, altii mai putini.. Cei de care spui tu sunt din generatia lui Dinu Paturica a secolului XXI.. Altii, precum zice Simona, ori nu au surplusul care sa le permite sa mearga la un restaurant (ca lumea) , ori pur si simplu, inca nu li s-a format gusturile..

Misule iti propun ca o data pe luna, sa ne spui si noua cam ce mananci (cu detaliile de rigoare) cand te duci la restaurant cu prietenii.. ca sa vedem si noi ce se poate manca de la inaltimea unui bucatar de elita[/quote]

Prietene nu stiu de ce dar simt ca nu ai loc de mine! Bucatar de elita? Mersi esti prea bun cu mine. Si poate ai dreptate ar trebui sa nu mai stau pe forum si sa imi bat capul cu toti, fiecare sa manance ce poate. Cat mai multe prajeli, cat mai grasa mancare si multa, dupa care si bautura cat mai multa(macar asa sunt mai veseli uni)
Cat despre ce mananc eu la restaurant? Daca esti asa de curios sa stii ca eu sunt mereu interesat de ce este nou. Asa ca daca vad un preparat nou il incerc.. Si in general sa stii ca prefer mancarea gatita(musaca, friptura de porc cu mere la tava, rulada de miel, sarmale, etc.), iar daca restaurantul respectiv nu are, mananc si eu carbonara, daca este facuta cum trebuie(stii ca in 90% din restaurantele italiene din bucuresti in loc de panceta folosesc, bacon de asta ordinar ((foarte proasta calitate) iarasi din vina patronilor, care vor sa scada din cheltuieli, ca nu le ajunge de leasing la Mertzan!)(si parmezan din ala de pute a picioare nespalate(facut in romania)). Tocmai de asta nici un italian din Bucuresti nu este multumit de ce mananca la restaurante. Da este normal ca atunci cand oricine se duce la restaurant sa ceara calitate... ca doar de aia dau tips(10% in romania e regula nescrisa), si atunci cand sunt intr-un restaurant incerc sa ma simt bine nu ma grabesc(nu suport, tampeniile de genul, vreau si eu un muschi de vita bine facut dar foarte repede ca pierde clientul avionul! (eu ii trimit pe astia la Mc Donalds)).
Si daca simt ca ceva nu este in regula cu mancarea pe care o comand, fie ca este veche sau nu are un gust ok(oricine ar trebui sa faca asta daca are un motiv anume), anunt ospatarul si iau altceva. Iara daca nu imi place nimic nu mai trec pe acolo!
unu!!!

misu3rd
Incepator
Mesaje: 11
Membru din: 30/01/2007 06:42
Localitate: bucuresti

Mesajde misu3rd » 27/02/2007 02:07

unu!!!

Avatar utilizator
soothe
Bucatar in devenire
Mesaje: 368
Membru din: 13/11/2006 03:23
Localitate: Toronto
Contact:

Mesajde soothe » 27/02/2007 05:52


cara
antitalent culinar
Mesaje: 4263
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 28/02/2007 04:33


CRISTIAN
Incepator
Mesaje: 21
Membru din: 07/01/2007 12:59
Localitate: ITALIA-BUCURESTI

Mesajde CRISTIAN » 28/02/2007 10:12


Avatar utilizator
soothe
Bucatar in devenire
Mesaje: 368
Membru din: 13/11/2006 03:23
Localitate: Toronto
Contact:

Mesajde soothe » 28/02/2007 11:23


cara
antitalent culinar
Mesaje: 4263
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 01/03/2007 09:22


Avatar utilizator
soothe
Bucatar in devenire
Mesaje: 368
Membru din: 13/11/2006 03:23
Localitate: Toronto
Contact:

Mesajde soothe » 01/03/2007 11:12


Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 01/03/2007 03:25

soothe-cum poti sa confunzi crema de zahar ars cu creme brule?pai se poate?
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede


Înapoi la “Bucatar / ospatar / etc. caut loc de munca”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori