Bucate apetisante foarrte haioase pentru copii(3-5 ani)

Esti proaspata mamica si nu stii ce alimentatie e ideala pentru copilul tau? Aici poti discuta cu alte mamici care au trecut sau mai trec inca prin aceleasi probleme ca si tine.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Mezei Tunde
Incepator
Mesaje: 14
Membru din: 26/02/2007 09:11

Bucate apetisante foarrte haioase pentru copii(3-5 ani)

Mesajde Mezei Tunde » 03/03/2009 10:24

Buna tuturor :flower:
Am o mare problema si foarte urgent de rezolvat.Peste 3 zile e ziua baietelului meu(Mario) :vis: :vis:
Am invitat la noi acasa 10 copilasi de 3-5 anisori...si vreau sa le fac niste bucate impresionante..colorate,interesante...
Daca aveti retete va rog sa mi-le impartasiti..cu poze..daca se poate... :flower: :flower:
multumesc frumos frumos
Promit ca voi posta poze cu ceea ce voi pregati pentru ei..am si Eu niste idei

Avatar utilizator
simoalex73
Incepator
Mesaje: 5
Membru din: 27/10/2008 10:18

Mesajde simoalex73 » 12/03/2009 09:37

[color=indigo]E ziua baietelului meu si as vrea sa te intreb ce ai gatit la ziua copilasului tau si daca imi poti da sugestii cu privire la aranjarea mesei. Multumesc mult:party:

Avatar utilizator
adina_83
Incepator
Mesaje: 185
Membru din: 21/10/2008 04:41
Localitate: Algarrobo,Spania
Contact:

Mesajde adina_83 » 13/03/2009 06:58

'TILL WE AIN'T STRANGERS ANYMORE

Avatar utilizator
adina_83
Incepator
Mesaje: 185
Membru din: 21/10/2008 04:41
Localitate: Algarrobo,Spania
Contact:

Mesajde adina_83 » 13/03/2009 07:08

'TILL WE AIN'T STRANGERS ANYMORE

Avatar utilizator
tiramisu
Incepator
Mesaje: 89
Membru din: 22/06/2009 05:44

Mesajde tiramisu » 08/08/2009 01:10

Barcute :love: din inima :love: pentru copii

Aven nevoie de pepene galben, pepene rosu, niste scobitori si o forma pentru taiat in forma de inima.
Se face astfel:
-taien op felie de pepene galben putin mai mare pentru a avea stabilitate
-din cateva felii de pepene rosu si galben, taiem inimioarele, dupa care le fixam cu scobitori.

ASTA E TOT :wink: Simplu nu :?:










Ultima oară modificat 16/08/2009 01:10 de către tiramisu, modificat de 2 ori în total.


Avatar utilizator
alinaraluca2000
Bucatar
Mesaje: 1209
Membru din: 11/03/2007 01:58
Localitate: Baia Mare
Contact:

Mesajde alinaraluca2000 » 08/08/2009 04:08

super

Avatar utilizator
dana67
Bucatar in devenire
Mesaje: 681
Membru din: 15/05/2009 09:27

Mesajde dana67 » 18/08/2009 09:39


Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 18/08/2009 11:06


Avatar utilizator
epurasha
Bucatar in devenire
Mesaje: 324
Membru din: 23/09/2009 06:38

Mesajde epurasha » 01/10/2009 11:15

Fişiere ataşate
P1040930.JPG
P1040930.JPG (44.1 KiB) Vizualizat de 20812 ori
P1040868.JPG
P1040868.JPG (51.5 KiB) Vizualizat de 20812 ori
P1040906.JPG
P1040906.JPG (28.71 KiB) Vizualizat de 20812 ori
P1040900.JPG
P1040900.JPG (30.5 KiB) Vizualizat de 20812 ori
P1040895.JPG
P1040895.JPG (20.27 KiB) Vizualizat de 20812 ori

Avatar utilizator
epurasha
Bucatar in devenire
Mesaje: 324
Membru din: 23/09/2009 06:38

Mesajde epurasha » 01/10/2009 11:24

mai fac si mini tort din salam de biscuiti si oranat cu gargarite din pasta de zahar, iata
Se faramiteaza biscuitii intr-un vas. Se topeste la bain Marie ciocolata cu untul, esenta de rom si laptele. Apoi se toarna peste biscuiti, se amesteca bine si se pune amestecul intr-un bol rotund la rece cam o ora.



Intre timp facem o pasta de zahar: din gelatina amestecata cu mierea, apa si esenta de vanilie putin incalzite la bain Marie se face un sirop care se toarna peste zaharul pudra amestecat cu amidonul. Se amesteca usor cu lingura la inceput apoi se ingroasa cu mai mult zahar pudra si se framanta cu mana pana ajunge ca o plastilina. Daca se lipeste de maini se adauga mai mult zahar pudra. Colorantul rosu se picura in pasta sau il puneti de la inceput in sirop.



Apoi modelati gogoloaie, le despicati cu lama cutitului pe spate, le punctati cu varful scobitorii inmuita in ciocolata topita neagra si apoi mai faceti capul din alt gogoloi mai mic pe care il acoperiti complet cu ciocolata neagra topita. Am mai facut si floricica si iepuras roz din pasta. Cand tortuletul s-a intarit se scoate de la frigider si se acopera cu nuca de cococ verde, apoi se aseaza cu grija gargaritele si gata!
Fişiere ataşate
P1050132.JPG
P1050132.JPG (44.68 KiB) Vizualizat de 20809 ori


Înapoi la “Bucataria mamicilor”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori