Retete de Craciun

Cunoasteti retete culinare atat de bune incat va aduc prietenii in casa la fiecare Paste sau Craciun? Sunteti rugati sa gatiti mancaruri speciale pentru aniversarile altora sau alte ocazii? Descrieti aici mancarurile care fac sarbatorile voastre mai speciale decat ale altora.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 12/12/2005 01:50

Mira ce este chisca? :?:

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 12/12/2005 10:58

E un soi de caltabosi dar stiu ca unul e fiert celalalt prajit. Sper sa ma lamureasca si pe mine care-i una si care-i cealalta. Mira, te rog :)

carpine
Incepator
Mesaje: 12
Membru din: 07/11/2005 11:06
Localitate: arad

Mesajde carpine » 14/12/2005 09:11

camelia

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 14/12/2005 09:14


carpine
Incepator
Mesaje: 12
Membru din: 07/11/2005 11:06
Localitate: arad

Mesajde carpine » 14/12/2005 09:37

camelia

mira77
Incepator
Mesaje: 54
Membru din: 05/07/2005 10:30

Chisca de Craciun

Mesajde mira77 » 14/12/2005 12:20

Mira

Avatar utilizator
MIHHA
Incepator
Mesaje: 112
Membru din: 14/12/2005 01:14

Mesajde MIHHA » 14/12/2005 01:56


magdalena
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 15/12/2005 09:17
Localitate: bucuresti

Mesajde magdalena » 15/12/2005 09:24

:shock:

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 15/12/2005 09:30

Cum e mancarea aia cu carne de porc si castraveti murati ? N-am mancat niciodata decat separat...friptura de porc si castraveti murati ca garnitura.

Avatar utilizator
MIHHA
Incepator
Mesaje: 112
Membru din: 14/12/2005 01:14

Mesajde MIHHA » 15/12/2005 10:43

ma mir ca nu o stii, de fapt cu cine am vorbit, nu prea au auzit de acest fel de mancare. e un deliciu.
se caleste o ceapa, sau 2, si un morcov, depinde cata mancare vrei sa faci. cand e aproape aurie, pui castravetii murati taiati rondele. si carnea, dar numai de porc, prajita putin si inabusita inainte. vezi sa nu fie castravetii prea sarati sau prea acri. adaugi piper, delikat si lasi sa fiarba, spre sfarsitul fierberii pui bulion, mai fierbe putin si gata. castravetii pot fi putin tari, dar putin, adica sa nu ii fierbi pana se inmoaie, nu e buna asa.
presari marar si patrunjel proaspat.
iese foarte gustoasa, e si racoritoare si tot ce vrei, nu iti mai trebuie salata sau muraturi langa ea.
sa-mi spui cum a iesit, sper sa faci. e sezonul propice.


Înapoi la “Retete pentru sarbatori”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori