Somon cu inghetata de piper roz

V-a iesit de curand o reteta complexa si migaloasa care a meritat osteneala, dar pe care nu o recomandati incepatorilor? Prezentati-o pentru cei care vor sa-si depaseasca limitele in bucatarie!

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 09/06/2007 04:19


iasmina
Bucatar in devenire
Mesaje: 463
Membru din: 15/01/2007 03:02
Localitate: timisoara

Mesajde iasmina » 09/06/2007 05:14

iasmina

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 09/06/2007 10:46

Scuza-ma ai dreptate! Addensante- a da densitate, a ingrosa. Stiu sigur ca la produsele industriale (prajiturele acelea pentru copii) faiana de carruba e folosita pentru asta(scrie pe unele pachete :lol: ).Pe aici pe unde stau eu e plin de pomi astia de carruba dar sincera sa fiu nu stiu ce gust are.Si ca se foloseste si pe la noi iara n-am stiut! Eu sunt din Brasov, dar n-am auzit pe nimeni sa foloseasca in bucatarie roscove! Omul cat traieste invata :wink:

iasmina
Bucatar in devenire
Mesaje: 463
Membru din: 15/01/2007 03:02
Localitate: timisoara

Mesajde iasmina » 09/06/2007 11:19

adry multumesc mult pt raspuns.o duminica placuta :flower: :pup:
iasmina

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 09/06/2007 11:29

Fişiere ataşate
crema di carruba(roscova).jpg
crema di carruba(roscova).jpg (8.06 KiB) Vizualizat de 8058 ori
Ultima oară modificat 10/06/2007 12:15 de către nicoleta64, modificat de 2 ori în total.


iasmina
Bucatar in devenire
Mesaje: 463
Membru din: 15/01/2007 03:02
Localitate: timisoara

Mesajde iasmina » 09/06/2007 11:33

iasmina

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 10/06/2007 02:53

Nicoleta, interesant ceea ce ai gasit! Acum ca m-am "documentat" mi-ar place sa stiu daca se comercializeaza aceasta faina! :clipocit: Pentru prajituri trebuie sa fie o minune daca este asemanatoare cu cacaoa! Printre altele am vazut ca are o concentratie mare de pectina; deci are sens si ceea ce am spus eu apropos de densitate! :wink:

iasmina
Bucatar in devenire
Mesaje: 463
Membru din: 15/01/2007 03:02
Localitate: timisoara

Mesajde iasmina » 10/06/2007 05:01

adry, daca gasesti faina eu o sa iti scriu retete de prajitura. :pup: :flower:
iasmina

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 10/06/2007 09:25


iasmina
Bucatar in devenire
Mesaje: 463
Membru din: 15/01/2007 03:02
Localitate: timisoara

Mesajde iasmina » 10/06/2007 09:48

iasmina


Înapoi la “Retete recomandate expertilor”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator