Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSe curata cartofii si se taie cubulete.Se curata ceapa si se toaca marunt.Se pun intr-o oala cartofii taiati, ceapa...
Bors cu loboda rosie, reteta de postSe curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert cu apa. Se adauga mazarea, fasolea verde, ceapa tocata, morcovul si...
Nacreala cu spuma de pe zerIncepem cu pregatirea galustelor: Puneti laptele la fiert intr-o cratita. Cand incepe sa dea in clocot, dati focul mai mic,...
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai-Se pune varza murata la dezacrit pentru circa 12 ore. -Se pune varza dezacrita la congelator pentru circa 24 ore,varza...
Cozonac cu carne in foi de varza murataAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaSe pune intr-o tigaie uleiul de cocos. Dupa ce se incinge, se pun semintele de cardamom. Usturoiul se curata si se taie...
Curry de pui - cel mai gustos curryPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteFaina o cernem intr-un vas . In mijlocul ei facem o groapa si adaugam sarea, ouale batute putin cu furculita si apa (100 ml...
Paste umplute cu urda si mararLegumele se curăță, se toacă mărunt și împreună cu cele două sortimente de ciuperci, se pun la gătit, într-o...
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta1.In apa clocotita cu sare se baga pastele intregi sa fiarba, cca 5 minute, nu foarte mult , sa ramana al dente, apoi se...
Sculuri de paste cu sos de rosii si busuiocDovlecelul, morcovul si mazarea se pun intr-o tigaie cu 100 ml ulei, o lingurita de sare si putin piper negru macinat si se...
Gofre cu legume si mozzarellaCei 4 dovlecei ii spalati, ii stergeti cu servetele si le taiati capete. Ii taiati felii pe lung, cat mai subtiri. Incingeti...
Frigarui de dovlecei cu tonDovlecelul se curata de coaja, se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un...
Clatite cu dovlecel si branzaPeștele se decongelează. Se curăță bine, se spală și se șterge cu un șervet de hârtie. Se condimentează cu...
Macrou la gratar cu mamaliguta - un festin culinarUntul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos...
Scoici, surimi si peste in sos de vinIncepem cu o mica introducere despre beneficiile pestelui, generalitati. Se zice ca cea mai buna carne este cea de peste. Nu...
Somon la cuptor in crusta de aluat fragedAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa